Pasagerii au luat la cunostinta Conditiile Generale de Transport, conditii afisate la sediile agentiilor LUX BEYDAYI TURIZM si care pot fi obtinute gratuit la cererea pasagerilor.

• Biletul de calatorie este nominal, nu poate fi transmis altei persoane si trebuie sa fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autoritatilor abilitate sa faca controale.

• Biletul constituie dovada încheierii contractului de transport intre transportator si pasagerul al carui nume este inscris in bilet, a carui identitate trebuie demonstrata la cerere.

• Pasagerul trebuie sa verifice daca biletul are numarul corespunzator in momentul cumpararii sau la returnarea acestuia de catre personalul autorizat Lux Beydayi, dupa efectuarea controlului.

• Pasagerul trebuie sa prezinte personalului Lux Beydayi biletul de calatorie. Este obligatoriu sa-l aiba asupra sa, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu-l imbarca.

• Pasagerii au obligatia sa depuna orice reclamatie referitoare la pierderea (furtul) sau deteriorarea bagajelor, imediat dupa sosire, la echipaje si sa confirme in scris in maxim 48 de ore de la sosire. Orice reclamatie ulterioara nu va mai fi luata in considerare.

• Biletele fara stampila agentiei emitente sau fara data emiterii nu sunt valabile.

• Biletele pierdute, distruse sau furate nu se inlocuiesc, nu se vor emite duplicate, iar pasagerul nu poate fi despagubit in astfel de cazuri.

• Rezervarea pentru segmentul de intoarcere in cazul biletelor dus-intors este obligatorie si trebuie facuta cu cel putin 3 zile inainte de data calatoriei de intoarcere, chiar si pentru biletele dus-intors cu data fixa de intoarcere.

• Transportatorul si agentiile sale isi rezerva dreptul de a vinde locurile neconfirmate.

• Pasagerul nu trebuie sa includa in bagajele sale: obiecte al caror transport este interzis prin legi sau reglementari in vigoare in oricare stat de plecare sau destinatie, obiecte care, conform opiniei transportatorului, sunt improprii pentru transport datorita greutatii, dimensiunilor, naturii sau ambalajului, animale vii.

• Fiecare calator are are dreptul la transportul unui bagaj in greutate de maximum 20 kg.Dupa depasirea celor 20 kg,se taxeaza in functie de volumul si cantitatea bagajului.

Este interzis de transportat:

obiecte care prin natura lor pot produce daune sau pot murdari imbracamintea si bagajele calatorilor autocarului.
narcotice, substante inflamabile, explozibile, radioactive, caustice, otravitoare sau altele asemenea lor.
arme de foc si arme albe
obiectele ale caror dimensiuni nu se preteaza la transportul cu autocarul
animalele vii,care nu fac dovada documentului de insotire
obiectele sau marfurile excluse la transport prin reglementari interne ale transporturillor
• Pentru orice reclamatie in legatura cu transportul, calatorul se poate adresa partii contractante care a efectuat transportul, intr-un termen de 3 zile de la data efectuarii transportului.

• SC LUX BEYDAYI TURIZM SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru transportul bagajelor de mana. Aceasta revine in intregime pasagerului. LUX BEYDAYI TURIZM nu este responsabila in cazul pierderii sau deteriorarii de bunuri si obiecte de valoare cum ar fi (bani, bijuterii, obiecte de arta, camerele foto, video, computere, etc.), aflate in bagajele pasagerilor. De asemenea, LUX BEYDAYI TURIZM nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care pasagerul transporta obiectele de valoare (bani , bijuterii, camere foto,video, etc) in bagajul de la cala autocarului, si in bagajul de mana.

• Transportatorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment tarifele sau orarele de circulatie cu anuntarea prealabila a pasagerilor.

• Transportatorul va depune toate eforturile pentru a transporta pasagerul si bagajele sale intr-un termen rezonabil. Orele indicate pe bilet, in orare si in alte documente nu sunt garantate si nu fac parte din contractul de transport. Transportatorul poate sa-si substituie alti transportatori sau sa utilizeze alte autocare decat cele prevazute, fara preaviz. Orarele sunt susceptibile de modificare fara preaviz. Transportatorul nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile din orare si alte publicatii care contin orare. Transportatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru cursele in conexiune. LUX BEYDAYI TURIZM nu isi asuma nici o responsabilitate pentru intarzierile curselor si(sau) pentru pierderile suferite de catre pasager, ca urmare a acestor intarzieri. Orele de sosire depind de timpul de asteptare din granite si de pe sosele.

• Pasagerii se obliga sa respecte prevederile tarilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare (iesire), prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Transportatorul nu isi asuma raspunderea pentru cheltuieli suplimentare determinate de lipsa acestor documente.

• Transportatorul si agentii sai nu-si asuma nici o responsabilitate in cazul in care un pasager nu respecta prevederile din Conditiile Generale de Transport ale LUX BEYDAYI TURIZM.

• Asigurarea nu acopera vatamarile corporale sau a bagajelor transportate, generate din vina pasagerului.

• Achizitionarea biletului de calatorie are valoare contractuala. Prin acceptarea acestui biletde calatorie, posesorul acestuia a aderat la conditiile contractuale cuprinse in Conditiile Generale de Transport ale LUX BEYDAYI TURIZM.

Va multumim,

SC LUX BEYDAYI TURIZM SRL

Scroll Up